Vandaag is er een nieuw Babykleding pakje uitgebracht door onze designers. De overal is een erg mooi ouderwets pakje ideaal voor uw kleine kindje. Doordat het ons eerste product is geven wij nog een een fikse korting. De normale prijs van ongeveer 30 euro is deze maand verlaagd tot maar 10 euro. Wij hopen dat iedereen erg enthousiast is over ons eerste pakje. Wie wilt zijn kind hier nou niet in zien lopen.

Ouders kiezen tegenwoordig steeds meer voor merk babykleding. Wij willen met babykleding.com weer iets oud terug brengen. De echte ouderwetse maar style volle kleding voor ieder kind. Een overal is tegenwoordig iets waar enkel de boeren in lopen, maar toch ook zeker leuk om aan te hebben. Zeker dit nieuwe kledingstuk van ons is zeer modern.

Wij zijn op de straat gegaan in Amsterdam en hebben mensen gevraagd wat ze van het pakje vonden. Er kwamen veel positieve reacties hierop. Ook zijn de eerste bestellingen al binnen, waardoor de mogelijkheid tot uitverkocht steeds groter wordt. De vraag ernaar is in ieder geval groot, dus wees er snel bij. Heeft u vragen of opmerkingen over ons nieuwe product? Dan kunt u ons mailen naar info@babykleding.com